NHL-konkari Halpern vahvistaa Palloseuraa

TPS julkisti odotetun sopimuksen: 37-vuotias jenkkisentteri Jeff Halpern liittyy Palloseuraan. Hän pelaa ensimmäisen ottelunsa Tepsissä torstaina.


- Halpern on erittäin kova nimi Liigaan ja hyvä lisä joukkueeseemme. Suuri kiitos tämän upean tilaisuuden mahdollistamisesta menee myös pääyhteistyökumppanillemme VMP Groupille, TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlund kommentoi.

- VMP on erikoistunut tuottamaan vastuullisia henkilöstöpalveluja ja tuomaan voimavaroja sinne, missä niitä tarvitaan. Hoidamme mm. työntekijät HK Areenan kioskeihin ja ravintoloihin, mutta lähdemme ilomielin tukemaan varavoiman tuomiseen joukkueeseenkin, VMP:n toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen sanailee.

Halpernin monet penkkiurheilijat muistavat USA:n maajoukkueesta. Hän on pelannut viidet MM-kisat. Uransa Halpern on tehnyt NHL:ssä. Runkosarjan matseja on pelattuna yli 900. Viime kaudella hän edusti New York Rangersia ja Montrealia (48 ottelua, 1+2).

Lue tiistain Länsi-Suomesta, miten Halpern päätyi Tepsiin ja näkeekö toimitusjohtaja Österlund näkee hänen värittävän otteluita Lukkoa vastaan.