Nick Banyard uutena miehenä Korihaiden ryhmään – Elias Eerikinharjun lähtö vahvistettiin

Elias Eerikinharju ei jatka Korihaissa. Kuva: Vilma Sappinen

Jalen Henryn lähtö Korihaista sai virallisen leimansa tiistaiaamuna, ja iltapäivällä seura vahvisti Elias Eerikinharjun poistumisen. Länsi-Suomi uutisoi siirrot maanantaina.

Korihait tiedotti, että Eerikinharjun pelaajasopimus on purettu.

– Eerikinharju käyttää sovitun mahdollisuutensa vaihtaa pelaamaan lähemmäs opiskelupaikkakuntaansa Helsinkiä, tiedotteessa kerrottiin.

Korihaissa tapahtuu muuttoliikettä myös sisäänpäin, sillä uutena kasvona joukkueeseen saapuu 25-vuotias laituri Nick Banyard.

Banyard on kuluvalla kaudella pelannut Portugalin pääsarjassa Ovarense Dolce Vitan joukkueessa. Hän keräsi seitsemässä pelissä keskimäärin 11,0 pistettä ja 5,7 levypalloa.

203-senttinen ja 102-kiloinen amerikkalainen vietti yliopistovuotensa University of New Mexicossa, Illinois State Universityssa ja Central Florida Universityssa.

Ammattilaisena hän on pelannut Japanin toiseksi korkeimman sarjatason Aomori Wattsissa ja Australiassa Tasmania Thunderissa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Voittoväline työkaluPackista – Kevin Ware tulitti jälleen Korihaille voittoheiton, mutta Richaud Pack riehui nousun taustalla

BC Nokia vahvisti hankkineensa Jalen Henryn – "Pelaajamarketit ovat tällä hetkellä tiukilla"

Jalen Henry siirtyy BC Nokian paitaan – "Henry kuuluu näihin pelaajiin, joille olemme antaneet buy-out-pykälän"