Nielsen palaa Lukon maalille

Rauman Lukon maalivahtitilannetta helpottamaan saapuu tuttu mies. Lukko tiedotti keskiviikkoiltana, että raumalaisille tuttu tanskalaismaalivahti Simon Nielsen palaa seuraan loppukauden kestävällä sopimuksella.


– Minun ei tarvinnut miettiä kovinkaan pitkään, kun Lukosta soitettiin ja tiedusteltiin mahdollisuutta palata Raumalle. Minulla on niin seurasta kuin kaupungistakin pelkästään hyviä muistoja. Joukkueessa on edelleenkin monia erittäin hyviä ystäviäni, kotikaupungistaan Herningistä puhelimeen tavoitettu Nielsen hehkutti Lukon nettisivuilla.


Nielsen pelasi kahden edellisen kauden aikana Lukossa kaikkiaan 26 runkosarjan ottelun lisäksi neljässä play offs-pelissä. Hän ei ole pelannut tällä kaudella sarjapeleissä, mutta on kuitenkin harjoitellut säännöllisesti niin kotikaupungissaan kuin Tanskan maajoukkueenkin mukana.


Ensi viikolla Nielsen torjuu Tanskan maajoukkuepaidassa Norjassa pelattavassa turnauksessa. Hän tulee Raumalle käytännössä suoraan Norjasta ja liittyy joukkueeseen 11. marraskuuta.