Nordlund hikoilee mieluummin tenniskurssilla kuin kesäjäillä

Jos joku olisi torstaina kulkenut ohi UPM:n tenniskentistä, hän olisi ensimmäiseksi kiinnittänyt huomiota Markus Kuuselan kannustaviin huutoihin.


– Just! Hae, hae! Vielä kerran, hyvä!


Kuuselan eläytyvä valmennustyyli on jo raumalaisille sen verran tuttu, että ohikulkija tuskin olisi yllättynyt. Kun ohikulkija olisi katsonut Kuuselan valmennettavaa, hän todennäköisesti olisi hieraissut silmiään.


Sehän on Jokerien puolustaja Markus Nordlund. Ja Eurajoen mieheltähän lähtee aika vihaisia kämmeniä. Onkohan ”Masto” vaihtamassa lajia?


Ei sentään, vaikka hän silminnähden innostunut tenniksestä onkin.


– Onhan tämä huikean hienoa ja monipuolista kuntoilua. Ja ainakin hien saa pintaan, hikipisaroiden peittämä Nordlund huohottaa Kuuselan kämmen-treenin päätteeksi.

Tarkemmin ajateltuna ei ole itse asiassa kovin yllättävää nähdä jääkiekkoiljaa tenniskentällä. Huippupelaajia myöten moni kiekkoilija on kesäisin tennismiehiä. Viime viikonloppuna pelatussa Bermudan Kannu -turnauksessa on perinteisesti ollut mukana kovia kiekkonimiä NHL-pelaajia myöden.


Tänäkin vuonna karvapalloa läískyttivät muiden muassa Teemu Selänne, Sami Lepistö ja Mikael Grandlund.

Miksi tennis on niin suosittua kesätreeniä kiekkoilijoiden keskuudessa?

Lue perjantain Länsi-Suomesta, miksi Nordlund valitsee kesällä mielummin tenniksen kuin jäätreenin. Entä miten kävi, kun toimittaja haastoi Nordlundin tennismatsiin?