Nuori mies nautti perjantai-illasta: "Kannattaa kokeilla joskus"

Toisen ilo on toisen pettymys urheilussa.

Lukon hyökkääjä Tuukka Tieksola pääsi napauttamaan kauden toisen osumansa jatkoajalla, mikä siivitti raumalaiset 2–1-voittoon Ässistä.

Loppuunmyyty Isomäki tarkoittaa 6 150:tä katsojaa, mikä maistui Satakunnan paikallispelien ensikertalaisellekin.

– En ole ehkä koskaan urallani päässyt kokemaan tällaista. En osannut odottaa, että hurmos on noin kovaa. Kannattaa kokeilla joskus, Tieksola, 22, naurahti.

– Maalini pääsin tekemään aika vapaasti. Siinä oli Jakob Stenqvist puolittaisessa läpiajossa, ja sen jälkeen minulle syötettiin avopaikka.

Lukko katkaisi kolmen pelin tappioputkensa, kun taas Ässät hamusi hyvätunnelmaisessa ottelussa jatkoa sarjakärki Tapparan kukistamiselle.

Kotijoukkueen parasta antia oli jälleen maalivahtipeli. Niklas Rubin oli tälläkin kerralla puolustuksen viimeisenä varjelijana.

– Tämä ei ollut tarpeeksi hyvä peli meiltä, emmekä olleet riittävän lähellä voittaa tänään, 28 torjuntaa napannut Rubin harmitteli.

– Hieman se menee käsi kädessä sen kanssa, että annoimme liian monta maalipaikkaa vastustajalle. Lukko-pelit ovat silti aina kauden hienoimpia. Yleisön tuki on ihan uskomatonta.

Esko Kallioniemi, STT