Nyt on Raumalla tarjolla melkoista kiekkokarkkia: Lukko johtaa sarjaa ja Äijänsuolle pääsee peliin ilmaiseksi

Äijänsuo on myyty kahdesti loppuun tällä kaudella. Ilmoitetaan keskiviikon KalPa-pelissä yleisömääräksi taas 4 500? Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Keskiviikkona raumalaisille on tarjolla melkoista jääkiekkokarkkia. Rauman Lukko johtaa SM-liigaa, ja katsojat pääsevät Äijänsuolle ilmaiseksi ihastelemaan joukkueen otteita.

Lukon yhteistyökumppanit tarjoavat otteluun KalPaa vastaan maksuttoman sisäänpääsyn. Tulijoilla pitää kuitenkin olla näyttää ottelulippu.

Lippuja saa Lukon toimistolta kello 10–15.30 ja Kivikylän Areenan lipunmyynnistä kello 17.30 eteenpäin.

Lukko pääsee kotiyleisön eteen hyvin levänneenä ja valmistautuneena, sillä edellinen ottelu oli viime torstaina Tapparaa vastaan. Tampereella tuli 5–2-tappio, mutta kotijäällä Lukko on voittanut kahdeksan ottelua putkeen.

Lukon kokoonpanossa on mukana mielenkiintoinen nimi, sillä hyökkääjä Oliver Suni, 20, palaa raumalaisten nelosketjuun.

Viime kaudella nuori laitahyökkääjä teki jo jonkinlaisen läpimurron Lukon liigajoukkueeseen. Hän pelasi 43 runkosarjapeliä tehoin 5+5=10 ja mahtui kokoonpanoon kaikissa seitsemässä pudotuspelikamppailussa.

Tältä kaudelta liigapelejä on takana vasta seitsemän. Suni kertoi hiljan Länsi-Suomelle kärsineensä keuhkotaudista, joka ei ollut kuitenkaan koronaviruksen aiheuttama.

Lukon kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi palaa Kalle Ervasti, joka oli vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Lukon kokoonpano

Maalilla: Artjom Zagidulin (Samuel Jukuri)

1. kenttä: Henri Ikonen–Otto Somppi–Antti Saarela,
Tarmo Reunanen–Samuli Piipponen

2. kenttä: Anrei Hakulinen–Julius Mattila–Jere Karjalainen,
Niclas Almari–Thomas Gregoire

3. kenttä: Sebastian Repo–Gabriel Fontaine–Linus Nyman,
Tomas Pavelka–Matthew Abt

4. kenttä: Oliver Suni–Harri Kainulainen–Josh Kestner

7. puolustaja: Kalle Ervasti

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Viime kaudella läpimurto Lukossa, tänä syksynä täysin kadoksissa – Oliver Suni kertoo pitkän poissaolonsa taustat

Vain tilaajille Oliver Suni oli pitkään sivussa, mutta nyt tulee tehoja – "Olen oikein tyytyväinen hänen tuomaansa panokseen ja esimerkkiin"

Lukko lainaa nuoria pelaajiaan Mestikseen