Nyt se varmistui: Lukko kohtaa tällä viikolla Kärpät kahdesti

Alueellisia yleisötapahtumia koskevia rajoituksia on pidennetty useilla alueilla. Rajoitustoimenpiteistä johtuen Liiga on vahvistanut lukuisia ottelusiirtoja. Ottelukalenterin muutosten myötä Lukko kohtaa tällä viikolla Oulussa Kärpät kahdesti ja vieläpä peräkkäisinä päivinä.

Joukkueille on merkitty Ouluun peli keskiviikolle, mutta Lukko ei lähde pelin jälkeen kotimatkalle, vaan myös torstaina nähdään Kärpät–Lukko-kamppailu Raksilassa.

Lauantaille 23.1. pelattavaksi merkitty Kärpät–Lukko siirtyy siis pelattavaksi jo 14.1. Lukko pyysi siirtoa, jotta joukkue välttyisi yhdeltä pitkältä bussireissulta.

– Pitää muistaa, että jo yksi turha retki sinne tehtiin, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt huomautti Länsi-Suomen haastattelussa lauantaina.

Lukko teki kauden ensimmäisen Oulun-keikkansa marraskuun puolivälissä, mutta ei tuolloin päässyt kaukaloon asti, koska peli peruttiin Kärppien mahdollisen koronatarunnan takia.

Peruminen osoittautui myöhemmin turhaksi, sillä pikatestillä saatu positiivinen tulos muuttui PCR-testissä negatiiviseksi.

Liigan kaikki tuoreimmat ottelusiirrot löytyvät täältä.