Oikaisu: Futsal-Liigaa pelaavien euralaisveljesten nimet olivat menneet sekaisin perjantain 20.5. Länsi-Suomen urheilusivujen sitaattinostossa

Urheilusivujen ylälaitaan nostettu kuvallinen lohkaisu liittyi syöttöpörssin voittoon.

| Päivitetty

Perjantain 20.5. Länsi-Suomen urheilusivuilla olleessa sitaattinostossa oli nimivirhe. Futsal-Liigassa pelaavista euralaisveljeksistä sanojaksi oli mainittu virheellisesti Jonne Forsström, kun oikea mies olisi ollut Joona Forsström.

Joona Forsström voitti päättyneellä kaudella TPK:n piste- ja syöttöpörssin tekemällä 21 otteluun 10+8. Hän pelasi ensimmäisen liigakautensa. TPK sijoittui sarjassa kymmenenneksi varmistaen juuri ja juuri sarjapaikkansa ilman karsintoja.

Urheilusivujen ylälaitaan nostettu kuvallinen sitaatti liittyi syöttöpörssin voittoon.

– Koitin miettiä, ketä kiittäisin. Eipä oikeastaan noussut muuta kuin, että itseään tässä täytyy kiittää. Ihan siitä syystä, että olen viimeistellyt niin päin helvettiä tämän kauden, että jos olisin edes puolista paikoista tehnyt, niin joku muu olisi voittanut sen syöttöpörssin, Forsström lohkaisi seuran videohaastattelussa.

Pikkuveli Jonne Forsström pelasi 15 liigaottelua jyväskyläläisessa Liikunnan Riemussa ja teki tehot 7+2. Hänelle liigakausi oli kolmas. Riemu selvisi runkosarjan seitsemänneltä sijalta pudotuspeleihin, joissa mestariksi pelannut Kampuksen Dynamo oli parempi voitoin 3–0.