”Opa” mielii vielä liigaan

Lukossakin vielä pari kautta sitten pelannut Olli Palola pelaa nykyään Mestistä Lempäälän Kisassa. Koutsina on tuttu mies A-junnuajoilta, raumalainen

Marko ”Mave” Keskinen

. LeKi ja Palola ovat tehneet alkukaudesta kovaa jälkeä. Seura on Mestiksen kärjessä ja Palola komeilee pistepörssin ykkösenä 7+3 tehoilla. Keuruulla syntynyt hyökkääjä valittiinkin juuri Mestiksen syyskuun pelaajaksi.

– Ihan hyvää tässä kuuluu ja pelit ovat sujuneet. Pitää olla tyytyväinen, vaikka tavoite on tietenkin liigassa. Siihen on satsattu, mutta en toki pistä pahakseni, että Mestiksessä on maaleja syntynyt. Tähtäimenä on kuitenkin päästä ylös kokeilemaan, Palola kertoo tunnelmiaan.

Palola on edelleen Tapparan mies ja treenaa Tapparan kanssa, mutta pelaa LeKi:ssä.

– Uskon että olen valmis kun kutsu tulee. Maalit ovat tuoneet itseluottamusta lisää. Hyvä että sekin on kunnossa.

Valmentaja Keskinen luonnehtii Palolan Ollia iloiseksi velikullaksi, jolla on aina pilke silmäkulmassa.

– Opa on pidetty tyyppi joukkueessa. Hän ei tee itsestään mitään numeroa. Se ei meinaa kuitenkaan sitä, etteikö hän treenaisi tosissaan.

Keskisen mukaan Palolalla on edelleen mahdollisuus ottaa pelipaikka liigasta.

– Jos pystyy täällä meillä tai aikanaan A-junnuissakin maaleja tekemään, pystyy hän liigassakin. Olen sitä mieltä, että Lukossa, tai viime kaudella Tapparassa, hän ei saanut kunnon näyttöpaikkaa. Jos hänelle suodaan isompi ruutu, niin varmasti tulostakin tulee, uskoo Keskinen.

– Toki täytyy muistaa, että 24-vuotias ei ole jääkiekkoilijana enää mikään nuori lupaus, eli eräänlaisella vedenjakajalla ollaan. Liigan portit eivät silti ole vielä kiinni.

Velipoika pistää vastaan

Ollin pikkuveli Vili Palola poikkesi hänkin pelaamassa Lukon A.ssa. Nyt veljekset ovat päässeet pelaamaan samassa LeKi:n porukassa.

– Hieno on ollut päästä velipojan kanssa pelaamaan. Kiva huomata että sekin on kehittynyt. Hyvin se jo pistää kampoihin, Olli Palola virnistää.

Palola viihtyy Tampereella mainiosti.

– Elämä, perhe sekä kaverit ovat Tampereella. Raumallekin on toki vielä yhteyksiä. Juhani Jasun , Aki Kangasmäen ja Anssi Rantasen kanssa olen tekemisissä. Aikanaan Lukossa pelanneen Aaltosen Nico on myös kavereitani ja olen jopa hänen lapsensa kummi.