”Paha tässä on ennustaa”

Tämän kerran Pöytälätkävieras on Rauman Urheilutoimittajien Stiga Press Open -turnausten kestomenestyjä

Risto Leino

. Paikallisradiomies olikin maineensa veroinen, sillä hän tyrmäsi jutun kirjoittajaa kymmenen minuutin pöytälätkämatsissa 6-1.

Mitä ajattelee Lukon pelien selostaja sinikeltaisten mahdollisuuksista tällä kaudella? Päästäänkö kautta jatkamaan runkosarjan jälkeen?

– Nyt on kaksi peliä pelaamatta runkosarjaa ja voitto pitäisi ottaa. Mutta kyllä vaikealta näyttää ja paha tässä on ennustaa, vastaa Leino.

– Positiivista tässä on se, että homma on vielä omissa käsissä. Voittamalla pelit ei tarvitse kytätä toisten pelien tuloksia. Mutta jos ei voittoa tule, sitten se on homma muiden käsissä. Joku voi vielä porhaltaa ohi.

Leinon mukaan olisi kuitenkin sääli, jos tällainen kausi päättyisi tiistaihin.

– Jos pelejä taas jatketaan, niin pudotuspelit ovat eri juttu. Silloin ei runkosarjan peleillä ole enää mitään merkitystä, Leino sanoo.

Niin tai näin, Radio Ramona seuraa edelleen jääkiekon SM-liigaa tiiviisti. Kiekko on aina ollut 25-vuotiaassa paikallisradiossa isossa roolissa. Näin juhlavuonna radiosta pääsee kuulemaan myös vanhoja nostalgisia selostuksia.

– Jos pudotuspelejä pelataan, niin joissain peleissä tulee olemaan kommentaattorina mies sisäpiiristä, eli Jussi Pesonen , paljastaa Leino vielä.