Paikallispelissä nähtiin paljon punaista

FC Jazz löi Pallo-Iirot varsin kuumassa kamppailussa.

Pallo-Iirot löi perjantaiseen Kakkosen paikallispeliin uuden kasvon suoraan avaukseen. Hyökkäyspäässä viihtyvä Otto Ohvo, 19, siirtyi sinikeltaisiin loppukauden lainasopimuksella Turun Palloseurasta ja debytoi Porissa FC Jazzia vastaan.

Miehen isoveli Oskari Ohvo pelaa jo toista kauttaan Pallo-Iiroissa.

Nuoremman Ohvon ensiesiintyminen oli lyhyt, sillä se päättyi jo 26. minuutilla punaiseen korttiin. Pallo osui rangaistusalueella Ohvon käteen, ja hänelle nostettiin jo toinen keltainen kortti illan pelissä.

Rankkarin ampui varmasti verkkoon Eino-Iivari Pitkälä, joka kasvatti porilaisjohdon jo kahteen maaliin. Neljä minuuttia aiemmin Mmenie-Abasi Ita Etok oli puskenut kulmapotkun ohi iirovahti Henri Saarisen.

Pitkälän osuma oli lopulta kamppailun voittomaali, sillä FC Jazz otti täyden pistepotin maalein 3–1 (2–1).

FC Jazzilla oli jo avausjaksolla toinenkin rangaistuspotku, mutta sen maalitykki Firmino kiskaisi ylärimaan.

Pallo-Iirot sai aikaan kavennuksen juuri ennen taukoa. Juuso Aalto laukoi vapaapotkun ylärimaan, ja Elias Ahde upotti paluupallosta kauden viidennen osumansa.

Toisella jaksolla oli puolestaan Firminon vuoro viimeistellä kauden viides maalinsa.

Pallo-Iiroille tuomittiin varsin kuumassa pelissä myös toinen punainen kortti. Matias Babbin peli päättyi kesken kaiken, kun hän kaatoi läpiajoon rynnimässä olleen Firminon.

Punaista näytettiin pelissä myös FC Jazzille, sillä Angel Lezama niittasi ulosajon arvoisesti Elias Ahteen nurmeen.

Tappio oli Pallo-Iiroille kolmas peräkkäinen ja yhteensä neljäs, kun sarjapelejä on takana viisi. FC Jazzille voitto oli kauden kolmas, ja porilaiset ovat vain pisteen päässä sarjan kärkipaikasta.