Pallo-Iiroilla kahden tappion päivä – heppoinen rankkari harmitti miehiä Tampereella, naisten johto suli käsiin Lahdessa

Tampere United kukisti Iirojen miehet ja FC Lahti naiset.

Elias Ahde teki taas kerran Pallo-Iirojen miehille maalin, mutta se ei tällä kertaa tuonut raumalaisille pisteitä. Tampere United oli jalkapallon miesten Kakkosen kamppailussa kotikentällään parempi maalein 2–1 (1–1).

– Pisteitä lähdimme hakemaan, eikä niitä tullut yhtään, niin tietenkään ei voi olla tyytyväinen. Lisäksi harmittaa tuo tapa, jolla tappio tuli, harmittaa: heppoinen pilkku vastustajalle ja siitä voittomaali, Pallo-Iirojen valmentaja Joel Grasso tiivisti.

Tamperelaisten ratkaisevaksi jääneen toisen osuman viimeisteli rangaistuspotkusta Topias Järvelä, kun pelattiin kamppailun 66. peliminuuttia.

TamU:n ja ottelun avausmaalin teki 19. minuutilla Janar Georg. Raumalaisvieraiden ainoan osuman laittoi verkkoon Ahde kaksi minuuttia myöhemmin.

– Me loimme pariin maaliin paikat ja teimme yhden. Tulos ei miellytä, Grasso sanoi.

– Peli oli hyvin tasainen, ja hyvin vähän oli mitään huippupaikkoja. Meillä ehkä oli pelitilanteista parhaat paikat ja TamU:lla taas erikoistilanteista.

Tappio oli Pallo-Iiroille kauden toinen, kun pelejä raumalaisilla on pelattuna kolme. Seuraavan kerran Grasson suojatit ovat kentällä ensi perjantaina, jolloin joukkueella on ohjelmassa Suomen Cupin ottelu Sporting Kristinan vieraana.

Seuraavan sarjapelinsä Pallo-Iirot pelaa maanantaina 22. toukokuuta kotikentällään GrIFK:ta vastaan.

Iirojen naiset menettivät johtonsa

Voittoon ei pystynyt äitienpäivänä myöskään Pallo-Iirojen naisten edustusjoukkue, joka kohtasi Ykkösen vieraspelissä FC Lahden.

Pallo-Iirot meni pelissä avausjaksolla kahden maalin johtoon Sanni Kuusiston ja Helmiina Luoman maaleilla, mutta FC Lahti tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohitse.

Katrin Kirpu, Jia Haapea ja Venla Haikala laittoivat vuoroillaan pallon ohi Loviisa Helmisen, ja FC Lahti juhli lopulta 3–2 (0–2) -voittoa.