Pallo-Iiroilla kuusi varmaa jatkajaa viime kauden edustusjoukkueesta - "Ensisijaisesti haluaisimme pitää kaikki pelaajat, jotka viime kaudellakin pelasivat"

Matias Majapuro nähdään Pallo-Iirojen paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Pallo-Iiroilla on kuusi varmaa jatkajaa jalkapallon Kakkosessa tulevallakin kaudella pelaavassa miesten edustusjoukkueessaan.

Tiistaina raumalaisseura julkaisi Topias Silvennoisen, Matias Majapuron, Miska Rantamäen ja maalivahti Miko Lainion vuoden mittaiset jatkosopimukset.

Jo aiemmin nimensä yksivuotisiin sopimuspaperiin olivat laittaneet ykkösmaalivahti Henri Saarinen ja puolustaja Otto Schultz.

– Tärkeää, että olemme saaneet viime kaudella pelanneita kiinnitettyä ensi kauden joukkueeseen. He ovat tärkeä palanen joukkuetta, ja toimivat roolimalleina uusille pelaajille, Pallo-Iirojen päävalmentaja Scott Green luonnehtii seuran verkkosivuilla.

Lisäksi viime kauden kakkosjoukkueessa pelanneet Jasper Ahonen ja Jami Halminen jatkavat Pallo-Iiroissa.

– Ensisijaisesti haluaisimme pitää kaikki pelaajat, jotka viime kaudellakin pelasivat. Täysin mahdollista se ei valitettavasti ole, Green toteaa.

Varmoja lähtijöitä ovat juniorivalmennukseen vaihtanut viime kauden kapteeni Eetu Kaipio sekä topparit Valtteri Veijanen ja Eetu Setänen.