Pallo-Iiroille lisää jatkosopimuksia

Henri Saarinen on jo Pallo-Iirojen kokenutta kalustoa. Kuva: Juha Sinisalo

Pallo-Iirot tiedotti keskiviikkona kiinnittäneensä miesten joukkueeseensa jälleen yhden tärkeän palasen. Maalivahti Henri Saarinen, 26, jatkaa Raumalla vuoden sopimuksella.

– "Hemppa" on ollut jo useamman vuoden luotettava maalivahti edustusjoukkueessamme. Hän on pidetty persoona joukkueessa. Hän on luonnollisesti myös hyvä torjuja, jonka ajoittaisiin huipputorjuntoihin on mukava luottaa, päävalmentaja Joel Grasso kuvailee seuran nettisivuilla.

Saarinen siirtyi Iiroihin Åbo IFK:sta kaudeksi 2018. Viime kaudella hän torjui Kolmosessa 17 ottelua.
Päätös jatkosta oli tällä kertaa helppo, sillä Saarinen kokee, että Iirojen edustusjoukkueen kurssi on saatu käännettyä jälleen oikeille raiteille.

– Luotan siihen, että kyllä me tästä joukkueesta saadaan irti ja ollaan ehdottomasti oikealla sarjatasolla nyt. Kyllä me näytettiin, että me ollaan Kolmoseen ihan väärä seura, Saarinen sanoo.

Talvikaudella maalivahti käy pelaamassa myös futsalia Alastaron Urheilijoiden riveissä Futsal-Liigassa.

– Kyllä mä olen aina kokenut, että siitä on paljon hyötyä. Toistomäärät on futsalissa peleissä tosi korkeita, siellä saa paljon tilanteita ja joutuu lukemaan peliä aika nopeasti.

Tällä viikolla Iirot tiedotti aiemmin Markus Babbin jatkosopimuksesta. Babb, 19, pelasi viime kaudella Kolmosessa 14 ottelua ja teki niissä kaksi maalia. Kautta sekoittivat varusmiespalvelus ja loppukauden loukkaantuminen, josta puolustaja on edelleen kuntoutumassa.

Pelaajasopimuksia joukkueella on kasassa nyt 13. 

Iirojen miesten ensimmäinen harjoitusottelu P-Iirot–TPS U23 lauantaina 10.12. Äijänsuon stadionilla kello 14.