Pallo-Iiroille makea voitto Porista

Lähes selkä seinää vasten putoamista vastaan taisteleva Rauman Pallo-Iirot on näyttänyt, että joukkue kuuluu Kakkoseen.

Lähes selkä seinää vasten putoamista vastaan taisteleva Rauman Pallo-Iirot on näyttänyt, että joukkue kuuluu Kakkoseen. Torstaina taistelu kaatoi Musan Salaman Porissa maalein 0-3 (0-2).

- Lähdimme rohkeasti peliin aktiivisella karvauksella. Se tuotti nopeasti kaksi osumaa.

MuSan puolustus oli avausjaksolla ihmeissään Pallo-Iirojen nopeiden kääntöjen kanssa. Jo kolmannella minuutilla Juho Patola iski vastahyökkäyksestä avausosuma. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Stanley Ukwuoma pisti taululle 0-2 -lukemat.

Toisella puoliajalla vieraiden ote passivoitui ja MuSa haki vimmatusti kavennusta. Pallo-Iirojen maalilla Mikko Laaksosen loukkaantumisen vuoksi pelannut Panu Erama venyi kuitenkin upeisiin koppeihin.

MuSan painostuksen katkaisi 88. minuutilla Severi Kankkunen, joka laitapakin paikalta oli hiipinyt hyökkäyksen kärkeen. 18-vuotias iski edustusjoukkueuransa ensimmäisen osuman viileällä sijoituksella.

- Nyt nousi esiin monia upeita henkilökohtaisia suorituksia, kuten juuri Erama ja Kankkunen, Lehtonen kehui.

Pallo-Iirot jatkaa sarjassa seitsemäntenä, mutta ero kuudenteen sijaan kaventui kahteen pisteeseen. Kuudennella sijalla varmistaisi varman säilymisen sarjassa.