Pallo-Iirojen B-tytöt hakivat tällä kertaa EBK:n päänahan

Pallo-Iirojen päävalmentaja Markus Nurmi antoi suorituksesta kevään kovimmat hehkutukset.

Pallo-Iirojen B-tyttöjen vahva vire ikäluokan SM-sarjassa vain jatkuu. Helatorstaina raumalaiset hakivat EBK:lta vierasvoiton maalein 1–2 (0–1).

Suoritus irrotti joukkueen valmentajalta Markus Nurmelta kevään kovimmat hehkutukset.

– Mahtava voitto. Tämä oli tosi hyvä joukkue, ja olimme melkoisessa lirissä koko toisen jakson, hän kertasi.Toiselle jaksolle Pallo-Iirot pääsi johtoasemassa, sillä Anni Hakasalo onnistui maalinteossa kamppailun 18. minuutilla.

EBK pystyi tasoitukseen pelin 67. minuutilla Wilma Forsblomin maalilla.

– Ihan oikeutettu tasoitus, sillä heillä oli paljon hyviä paikkoja, Nurmi totesi.

– Toisella jaksolla meillekin tuli aina välillä paikkoja, mutta niistä ei tehty. Sitten Määtän Sofia ampui rankkarialueen rajalta hienon laukauksen etunurkkaan.

Peli oli ehtinyt vanheta tasoituksesta vain neljä minuuttia.

– Sitten vaan armoton taistelu loppuun.

Se riitti tuomaan Pallo-Iiroille kauden viidennen voiton. Raumalaiset ovat kuuden kierroksen jälkeen sarjassa toisena, vain pisteen VIFK:n perässä.