Pallo-Iirojen B-tytöt palasivat voittokantaan - "Tämä oli se kun hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä"

Raumalaiset löivät kotikentällään PKKU:n.

Pallo-Iirojen B-tytöt eivät päästäneet tappioputkeaan yhtä ottelua pitemmäksi, vaan palasivat voittokantaan lauantaina PKKU:n kustannuksella. Ikäluokan SM-sarjan pisteet jäivät Äijänsuolle maalein 3–1 (2–0).

– Jos vanhoja kliseitä kaivelee, niin tämä oli se kun hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä. Tämä oli sitä luokkaa, Pallo-Iirojen valmentaja Markus Nurmi arvioi.

Hänen suojattinsa saivat peliin terävän startin ja johtivat 13 minuutin pelin jälkeen jo 2–0, kun Viivi Ollonqvist ja Wilma Ahola viimeistelivät maalit.

Avausjakson alkupuoliskoon Nurmi oli tyytyväinen, mutta ei enää jakson loppuun eikä varsinkaan toiseen puoliaikaan.

– Saatiin peliin hyvä alku, tehtiin nopeasti ne kaksi maalia ja peli kulki hyvin. Sitten alkoi kuitenkin tulla paljon syöttöharhoja pakottamattomissa tilanteissa, Nurmi kertasi.

– Toinen puoliaika oli jo aika huono. Puolustettiin huonosti, annettiin tiloja ja vaikka luotiin maalipaikkoja, ei tehty maaleja.

PKKU laittoi vielä pelin tiukaksi, kun Jenni Huttunen pystyi kavennukseen tunnin kohdalla. Jenna Dahlberg pystyi kuitenkin sinetöimään Pallo-Iiroille kauden neljännen voiton minuutti ennen täyttä aikaa.