Pallo-Iirojen kasvatista tuli HJK:n organisaatiossa nyt päävalmentaja

Aleksi Lalli on työskennellyt HJK:n organisaatiossa jo pitkään. Kuva: Eetu Setänen

Raumalainen Aleksi Lalli, 29, on ensi kaudella HJK Klubi 04:n päävalmentaja. Yli kuusi vuotta HJK:n organisaatiossa työskennellyt Lalli pääsee nyt ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueen päävalmentajaksi.

HJK Klubi 04 on Veikkausliigassa pelaavan HJK:n reservijoukkue. Klubi 04 pelaa vielä tänä syksynä paikasta Ykköseen, joka on ensi kaudella Suomen kolmanneksi korkein sarjataso.

– Klubi 04 on ollut itselleni jo vuosia todella tärkeä joukkue. Pelaajien kehittäminen ja auttaminen läpimurtoon ensin kansalliselle ja sitä kautta kansainväliselle huipulle on minulle sydämen asia. Nyt on hienoja pelejä edessä, ja itselläni on kova luotto siihen, että jätkät hoitavat homman, Lalli sanoo HJK:n tiedotteessa.

Lalli aloitti tämän kauden HJK:n ja Klubi 04:n talenttivalmentajana. Kesken kauden hänestä tuli HJK:n apuvalmentaja, kun  päävalmentajaksi tuli Toni Korkeakunnas Toni Koskelan paikalle. Lallilla on pitkä historia myös HJK:n junioreissa ja Klubi 04:ssä.

– Olen vähintäänkin jossain harjoitustapahtumassa valmentanut jokaista HJK:n nykyistä nuorta pelaajaa, oli kyse sitten liigan, 04:n tai vaikka B-nuorten SM-sarjapelaajasta. Eli tämän hetken kaikista HJK-pelaajista on todella hyvä käsitys.

Lallin sopimus on 1+2-vuotinen. Hän seuraa tehtävässä Miika Nuutista, joka siirtyy TPS:n päävalmentajaksi.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Käsittämätön käänne! Yllätysylennyksen saanut raumalaisvalmentaja debytoi Mestarien liigassa