Pallo-Iirojen miehille toinen tärkeä jatkosopimus

Mikko Jalkanen on vasenjalkanen. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Pallo-Iirojen hyökkäyspään tutkapari pysyy kasassa. Aiemmin tällä viikolla seura julkaisi Elias Ahteen jatkosopimuksen, ja torstaina oli vuorossa Mikko Jalkasen vuoden jatkopahvi. 

Jalkanen on se vikkeläjalkainen kaveri, joka viime kaudella usein syötteli Ahteen paukuttamia maaleja. Itse hän viimeisteli nousuun päättyneellä kaudella Kolmosessa kolme osumaa.

– Sekä Elias että Mikko lukeutuivat viime kaudella joukkueen runkopelaajiin, joten heidän kiinnityksensä oli minulle prioriteettilistan kärkipäässä, Iirojen päävalmentaja Joel Grasso sanoi seuran nettisivuilla.

Raumalle opiskelupaikan perässä tullut Jalkanen, 24, siirtyi Pallo-Iiroihin kesken kauden 2020, joka päättyi putoamiseen Kakkosesta. Se onkin sarjataso, jolla laitahyökkääjä halusi vielä pelata.

Alle 17-vuotiaiden maajoukkueessakin aikanaan esiintynyt Jalkanen on aiemmin edustanut pääkaupunkiseudulla junioritasolla HJK:ta sekä miehissä Klubi 04:aa, RiPS:aa, Gnistania, Legirus Interiä ja Kiffeniä.

– Jännää taas parin vuoden tauon jälkeen päästä katsomaan, mihin ne taidot oikeasti riittää. Oma tavoitteeni on saada paras Kakkosen kausi itselleni tähän mennessä, ja sen mukaan lähden treenailemaan. Toki haluan myös, että seura löytää sen oman paikan vähintään sieltä Kakkosesta, Jalkanen totesi Iirojen nettisivuilla.

Pallo-Iiroilla on nyt pelaajasopimukset puolustajista Otto Schultzin ja Aleksi Arvelan, keskikenttäpelaajista Rasmus Ahosen, Oliver Revon ja Miro Honkaniemen sekä hyökkääjistä Mikko Jalkasen, Elias Ahteen ja Matias Babbin kanssa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille "Aika kovasti meille on ennakoissa annettu painetta, mutta pelataan sitten sen mukaisesti"

Vain tilaajille Jalkanen tuo jatkossakin jalkoja Iiroihin