Pallo-Iirojen päävalmentaja vaihtuu – Green: "Perheasiat menevät nyt edelle"

Scott Greenin aika Pallo-Iirojen päävalmentajana jää puoleentoista kauteen.

 Pallo-Iirojen päävalmentaja vaihtuu kesken kauden. Toista kauttaan Iiroja vetävä Scott Green siirtyy sivuun ja valmennusvastuun ottaa Kimmo Hörkkö.

Pelaajana Veikkausliigaan saakka päässyt Hörkkö on seuran valmennuspäällikkö, mutta myös entinen päävalmentaja. Hän valmensi Iiroja 2016-2017, muttei saanut joukkuetta nostettua Kolmosesta.

Kimmo Hörkkö.

Paikka Kakkoseen aukesi vasta Akusti Salosen valmennuskaudella 2018.

Greenin johdolla Iirot pelasi nousijajoukkueena tuloksellisesti hyvän kauden viime vuonna. Täksi kaudeksi joukkue vaihtui paljon, kun pelaajia lähti muualle ja lopetti. 

Iirot on voittanut vain yhden ottelun tänä kesänä. Joukkue on putoajan paikalla Kakkosessa.

Seuran mukaan Green ei kuitenkaan saanut potkuja, vaan lähdön taustalla on muita syitä.

– Harmi, että työ jää kesken, mutta perheasiat menevät nyt edelle. Ne asiat eivät odota, joten joudun purkamaan sopimukseni raskain mielin, Green kertoo seuran tiedotteessa.

Samalla seura tiedottaa, että vastuun ensi kauden joukkueen kokoamisesta ottaa Hörkön lailla seuran palkkalistoilla oleva junioripäällikkö Pasi Lehtonen, entinen päävalmentaja hänkin.

Iirojen kurssin pitäisi kääntyä pikapuoliin, sillä otteluita on jäljellä enää kymmenen.

Iirojen seuraava ottelu on lauantaina Äijänsuolla. Vastaan asettuu kauden yllättävän hyvin avannut PIF, jolle Iirot jo kertaalleen kotona hävisi. Erikoisen sarjaohjelman vuoksi joukkueet kohtaavat kolmannen kerran vielä elokuun lopulla.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Puheenjohtaja vakuuttaa: Green ei saanut potkuja – "Hän toi tuulahduksen ammattimaisesta toiminnasta"

Vain tilaajille Tasapeli Satakunnan derbystä maistui melkein voitolta Iiroille – raumalaiset hakivat pisteen, vaikka kapteeni sai punaisen jo minuutin pelin jälkeen