Pallo-Iirojen vastustaja pestasi entisen maajoukkuepelaajan päävalmentajaksi

Jalkapallon miesten Kakkosen A-lohkossa pelaava Grankulla IFK:n valinnut uudeksi päävalmentajakseen Jari Europaeuksen. 

Pitkän linjan jalkapallovaikuttaja puki pelaajana Suomen maajoukkuepaidan päälleen yhteensä 56 kertaa ja toimi myös välillä maajoukkueen kapteenina. 

Europaeus pelasi urallaan Suomessa HJKn ja RoPSin paidassa sekä Ruotsissa Gefle IFssä ja Östers IFssä. 

Valmentajaurallaan Europaeus on toiminut päävalmentajana Veikkausliigassa (FC Viikingit) ja Ykkösessä (FC Viikingit, FC Honka, PK-35, Atlantis). Viime vuonna Europaeus vaikutti FC Espoon organisaatiossa kakkosvalmentajana.

- Tähtäämme siihen, että runko pysyisi mahdollisimman hyvin kasassa ja että onnistumme värväämään muutaman täsmähankinnan jokaiseen linjaan, Europaeus totesi GrIFK:n nettisivuila. 

GrIFK aloitti viime kauden Kimmo Kantolan ja Juho Mustosen komennoksi, mutta B-lohkon kärkijoukkueeksi ennakoitu joukkue juuttui putoamiskamppailuun. 

GrIFK:n vieraillessa Raumalla heinäkuussa komentoon oli nostettu valmennustiimi, jonka muodostivat Leif Grandell apunaan kokeneet pelimiehet Mark Soutar ja Jonas Britschgi. 

Pallo-Iirot tasasi viime kaudella pisteet Granin kanssa lukemin 1-1 ja 0-0. Joukkueet pelaavat samassa lohkossa, nyt A-lohkossa, myös ensi kaudella.