Pallo-Iirot kiinnitti Nicolas Ramos Gomesin

Nicolas Gomes Ramos siirtyy Pallo-Iiroihin. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Pallo-Iirojen ja Nicolas Ramos Gomesin neuvottelut olivat lyhyet. Viime kaudella FC Jazzia edustanut brasilialainen veti torstaina ensimmäistä kertaa Pallo-Iirojen varusteet ylleen, ja lauantaina hän veti nimensä raumalaisseuran tarjoamaan sopimuspaperiin.

- Loistava hankinta. Vakuutti meitä vastaan viime kaudella ja oli ehdottomasti FC Jazzin vaarallisin pelaaja. Hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa, nopea ja viisas pallon kanssa. Pystyy myös tekemään maaleja, Pallo-Iirojen valmentaja Scott Green kehaisee tiedotteessa.

Nicolas Gomes Ramos pelasi viime kesänä ensimmäisen kautensa Suomessa. Laiturina tai hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä väkkärä viimeisteli Kakkosessa kahdeksan maalia.

Brasilialaisesta tuli viides ulkomaalaispelaaja Pallo-Iirojen ensi kauden joukkueessa. Raumalaisseura on aiemmin kiinnittänyt englantilaiset James Whitingin ja Joe Dandyn, nigerialaisen Chinedu Akuvuon ja Aruban maajoukkuehyökkääjä Randell Harreveltin.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pallo-Iirot löysi neljännen ulkomaalaisvahvistuksen – haaviin tipahti mallintöitä tehnyt Aruban maajoukkuemies

Vain tilaajille Piracaian löytö tuli Pallo-Iirojen testiin – "Hän pelaa hyvällä asenteella jalkapalloa"