Pallo-Iirot lainaa MuSasta kaksi pelaajaa – "laajuutta ja maalintekotaitoa hyökkäykseemme"

Jalkapallon miesten Kakkosta pelaava Rauman Pallo-Iirot tiedotti torstaina nettisivuillaan hankkineensa riveihinsä kaksi pelaajaa Musan Salamasta. Porilaisseurasta Raumalla siirtyvät vähintään kolmen pelin lainasopimuksella Waltteri Riihimäki ja Aleksi Leppänen.

23-vuotias Riihimäki on hyökkääjä sekä keskikenttäpelaaja. Hän on alkukaudella käynyt kolmesti kentällä MuSan Ykkösen peleissä, tuloksena on yksi maali.

– Hän on kokenut pelaaja, joka on pelannut niin Kakkosta kuin Ykköstäkin. Hän tuo kaivattua laajuutta ja maalintekotaitoa hyökkäykseemme, päävalmentaja Scott Green toteaa seuran sivuilla.

Yhteensä Ykkösen otteluita Riihimäelle on urallaan kertynyt 37. Kakkosen otteluita vyöllä on 41, joissa on syntynyt yhteensä 13 maalia.

Riihimäen ohella Raumalle saapuva Aleksi Leppänen on myös hyökkääjä. Hänen visiittinsä Pallo-Iiroihin on jo kauden toinen, sillä alkukaudella hän iski kahdessa ottelussaan yhden maalin.

– Aleksi vakuutti viime kerralla. Tykkään hänen energisesta pelaamisestaan, Green kertoi.

Sekä Riihimäki että Leppänen ovat Pallo-Iirojen käytettävissä jo perjantaina KaaPoa vastaan.

Sen sijaan puolustuksessa Pallo-Iiroilla on vajausta perjantaina, sillä Matias Majapuro ja Eetu Setänen ovat ottelusta sivussa. Setänen on henkilökohtaisen syyn vuoksi pois vierasottelusta FC Honka Akatemiaa vastaan 20. heinäkuuta.