Pallo-Iirot nihkeälläkin pelillä selvään voittoon

Pallo-Iirot lähtee kesätauolle sarjakärjessä. Wolves kaatui vieraskentällä selvästi 3-0.

Vakuuttavaan vireeseen yltänyt Pallo-Iirojen edustusjoukkue jatkoi kamppailujaan perjantaina Paraisilla.Tuliaisikin raumalaiset ottivat kolme pistettä iskemällä Wolvesin verkkoon avauspuoliskolla kolmesti. Ottelu päättyi lopulta kyseisiin 0–3-lukuihin.

– Eka puoliaika vastatuuleen, mutta iskimme ne maalit silti siinä. Toinen puoliaika ei sitten ollutkaan niin hyvää peliä.

– En tiedä tuliko hyvän olon tunnetta vai mitä. Pitää valmennuksen ottaa vähän piikkiinsä, olisi pitänyt varmaan vähän terävöittää asioita. Ei vain saatu peliä uomiinsa. Ei tämä huippuesitys meiltä ollut kokonaisuudessaan, Pallo-Iirojen päävalmentaja Akusti Salonen totesi.

Emenike iski Pallo-Iirojen kaksi ensimmäistä maalia. Miika Pertola viimeisteli joukkueen kolmannen osuman.Salonen kuitenkin muistutti, että joukkue on kauden mittaan menettänyt pisteitä nihkeillä otteilla.

Nyt samanlaiset otteet toivat täydet pisteet, mistä valmentaja oli äärimmäisen tyytyväinen.

– Ei meillä hätää ollut, vaikka emme toisella puoliajalla peliin enää päästy mukaan. Boda-peli kotikentällä ja tämä olivat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa.

Pallo-Iirot on kevätkierroksen jälkeen sarjakärjessä. Joukkue on neljä pistettä edellä toisena olevaa Wilpasta. Kolmantena on

FC Åland viiden pisteen päässä, mutta ahvenanmaalaisilla on myös kaksi ottelua Pallo-Iiroja vähemmän pelejä pelattuna.

– Hyvissä asemissa olemme kevätkierroksen jälkeen. Juuri siellä missä olimme suunnitelleetkin, Akusti Salonen sanoi.

Iirojen luotsi antaa pelaajilleen puolentoista viikon loman, kunnes joukkue pelaa harjoituksiin valmistautumaan 19.7. pelattavaan vieraspeliin Somerolla.

– Nyt meillä on kasassa 29 pistettä. Syyskaudelta pitäisi napata minimissään sama, tai mieluummin pari enemmän. Mutta menemme sinne edelleen vain yksi ottelu kerrallaan.