Pallo-Iirot testaa Genc Kovaqia kevään viimeisessä harjoituspelissään

Pallo-Iirot testaa kevään viimeisessä harjoitusottelussaan hyökkääjä Genc Kovaqia. Raumalaiset kohtaavat lauantaina vieraskentällä Kakkosen A-lohkossa pelaavan NJS:n.

Isokokoinen Kovaqi oli viime kaudella Ykkösessä pelanneen JJK:n sopimuspelaaja, mutta mahtui jyväskyläläisten edustusmiehistöön vain yhdessä pelissä.

Suurimman osan kaudesta Kovaqi, 21, pelasi Kolmosta JJK:n reservijoukkueessa FC Villiketuissa ja kävi myös lainapestillä Kakkosen Mikkelin Palloilijoissa. Kovaqi on Jyväskylän Komeettojen kasvatti.

– Toivon, että Kovaqi auttaa meitä luomaan maaleja, joiden tekeminen on nyt ollut tuskaista. Joukkue kaipaa onnistumisia luomaan uskoa, ja maalit antaisivat meille buustia viikon päästä alkavaan kauteen, Pallo-Iirojen valmentaja Scott Green luonnehtii seuran verkkosivuilla.

Pallo-Iirot on pelannut harjoitusottelun myös neljänä edellisenä lauantaina, mutta ensimmäistäkään maalia raumalaiset eivät kamppailuissa ole viimeistelleet.

Tilille on kirjattu maaliton tasapeli NoPS:ia vastaan sekä tappiot Hakalle (0–4), TPS:lle (0–7) ja Atlantikselle (0–1).

– Yritämme tietenkin parantaa tulostamme ja peliämme, etenkin maalintekotilanteissa. Toivottavasti saamme vihdoin luotua muutaman maalin, Green toteaa.

Kakkosen sarjakauden Pallo-Iirot aloittaa lauantaina 4. toukokuuta vieraspelillä Käpylän Palloa vastaan.