Pallo-Iirot tylsytti Peimarin hyökkäykset hyvällä puolustuspelillä

Pallo-Iirot jatkaa sarjakärjessä kuuden pisteen erolla seuraavaan.

Pallo-Iirot jatkoi tylyjen kotipelien sarjaansa sunnuntaina, kun Äijänsuolla kaatui Peimari United maalein 2–0.

Raumalaisjoukkue on kauden kotipeleissä menettänyt vasta kaksi pistettä.

Peimari-ottelukin ratkesi lopulta tiukkaan puolustuspeliin, ja Henri Saarinen torjui jo kauden kahdeksannen nollapelin.

– Ei se meidän paras esitys ollut kotikentällä, mutta kolme pistettä tässä vaiheessa kautta on se, mikä kiinnostaa.

– Pitää myös huomata, että vastassamme oli yksi sarjan parhaimpia joukkueita, Pallo-Iirojen päävalmentaja Akusti Salonen kertoi.Kotijoukkue pääsi avaamaan maalinteon jo kuudennella minuutilla, kun Joonas Manzo haki pienestä kulmasta takatolpalta Mikael Lahtivuorta.

Manzon onneksi Peimarin toppari oli päineen välissä, ja peliväline löytyi vierasjoukkueen maalista.

Toisella puoliajalla raumalaiset karkasivat kahden maalin johtoon, kun Emenike vapautti Lahtivuoren läpiajoon. Hän sijoitti pallon takakulmaan.

Päävalmentaja Salosen mukaan Pallo-Iirot joutui jo toisessa ottelussa peräkkäin ottamaan vastaan hyökkäyksen toisensa perään, mutta joukkue osoitti kärsivällisyytensä ja kurinalaisuutensa tiukassa paikassa.

– Se on hyvä nähdä, että vaikka ei ihan saada sitä pallollista peliä kulkemaan, niin otamme voittoja. Ei ehkä ihan noin syvältä tarvitsisi puolustaa, mutta toisaalta välillä tilanne sen vaatii.

Voitollaan Pallo-Iirot piti johtoasemansa sarjassa kuudessa pisteessä kakkosena olevaan Maskuun nähden.Raumalaiset matkaavat seuraavaksi keskiviikkona Paraisille, jossa vastassa on PIF.