Palolan vire kestää - Jokerit jatkaa tasaisella seitsemän maalin tahdilla

Olli Palolan maalijyvä on kohdillaan. Kuva: Pekka Rautiainen

7–2 Helsingissä, 2–7 Sotshissa.

Jokerit on löytänyt tasaisen tahdin KHL:n pudotuspeleissä. Tiistain vierasottelun alku oli helsinkiläisille vaikea ja kaksi ensimmäistä erää tasaisia. Lopulta Jokerit nöyryytti Sotshia toistamiseen nakuttamalla kolmannessa erässä peräti neljä maalia.

Jokerikapteeni Peter Regin oli mukana kaikissa kolmannen erän osumissa ja keräsi ottelussa tehot 1+3=4.

– Kyllä, tämä ottelu oli tasainen kolmanteen erään asti. Joko heiltä loppui bensa kolmannessa tai sitten me aloimme pelata paremmin, mutta joka tapauksessa saimme pari maalia, joiden myötä pääsimme lopulta reilusti karkuun, Regin kommentoi tiedotteessa.

Regin muistutti, että Jokerit tarvitsee vielä kaksi voittoa edetäkseen pudotuspelien toiselle kierrokselle. Ottelusarja jatkuu Sotshissa jo keskiviikkona.

– Meidän täytyy olla myös huomenna valmiina ja lähteä siihen otteluun jälleen puhtaalta pöydältä. Johdamme ottelusarjaa vasta 2–1, emme ole vielä voittaneet mitään. Lähtökohtamme täytyy olla, että he ovat huomenna parhaimmillaan, Regin kuvaili.

Jokerien sankareita olivat Reginin lisäksi Olli Palola ja Steve Moses, jotka iskivät molemmat kaksi maalia.

Palola osui runkosarjassa seitsemän kertaa, mutta pudotuspeleissä hän on tehnyt jo neljä maalia.

– Opa (Palola) on ollut loistava kaikissa otteluissa. Hän, Jore (Pekka Jormakka) ja (John) Norman ovat olleet tämän ottelusarjan parhaita pelaajiamme. Hieno nähdä, että etenkin Opan itseluottamus on noussut, Regin sanoi.