Pärssinen mukana jo Lukkoa vastaan

TuTon tuore hankinta Timo Pärssinen viilettää turkulaisjoukkueen paidassa jo illan harjoitusottelussa Lukkoa vastaan. Pärssinen pelaa kakkosketjussa Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen kanssa.

TuTo vahvisti torstaina tehneensä 1+1 -vuotisen sopimuksen 37-vuotiaan laitahyökkääjän kanssa. Viimeksi Pärssinen on pelannut Tutossa kaudella 1996–97.

– Kehä sulkeutuu. Fiilis on hyvä ja tämä päätös tuntuu oikealta. Mietiskelin kesällä pitkään, mitä teen ja päädyin siihen, että nyt on hyvä aika palata kotiin, Pärssinen sanoi Turun Sanomille.

Konkarihyökkääjä on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansissa. Hän oli viime kaudella lahtelaisseuran paras maalintekijä 14 osumallaan. Pitkällä urallaan Pärssinen on pelannut myös muun muassa HPK:ssa ja HIFK:ssa, NHL:n Anaheimissa sekä Ruotsin ja Sveitsin liigoissa. Hän on ollut mukana viisissä MM-kisoissa.

Raumalaisille tuttuja kasvoja TuTon kokoonpanossa ovat viime kaudella Lukkoa edustaneet Roni Viirlas ja Atte Sillanpää sekä aikanaan Raumalla pelannut Nico Lehto.