Media päivysti turhaan kampaamoliikkeen edustalla - Patrik Laineen parranajo jäi dokumentoimatta

Kun Winnipeg Jets putosi NHL:n välierissä Vegas Golden Nightsille, Patrik Laine ilmoitti, että maalitykin massiivinen parta lähtee perjantaina kello 14 Suomessa.

Lisäksi Laine kertoi, että parran ajaa hänen vakiparturinsa. Kampaaja Merja Melva leikkasi Laineen takatukan muun muassa vuoden 2016 MM-kisojen jälkeen.

Media laski yksi yhteen ja kokoontui tamperelaisen Kampaamo Hius ja kauneus Idea -liikkeen eteen päivystämään. Laukontorille oli eksynyt myös muutama fani.

Laine antoi odotuttaa itseään.

Laine ei kuitenkaan ilmestynyt paikalle klo 14. Kampaamon edustajat pyysivät kohteliaasti toimittajia poistumaan liikkeestä eivätkä suostuneet sanomaan Laineen ajanvarauksesta juuta tai jaata.

Kampaamoon sisään kannetut jäätelöannokset herättivät toiveikkaita spekulaatiota maalitykin tulosta.

Hetken päästä henkilökunta heltyi kuitenkin paljastamaan, että Laineen varausaikaa on muutettu. Lehdistö jäi kuitenkin liikkeen edustalle sitkeästi odottamaan supertähden saapumista.

Jonkin ajan kuluttua kampaamon henkilökunta tuli ulos rupattelemaan medialle muina naisina. Ikään kuin olisivat antaneet vaikutelman, että Laine ei ole tulossa, tänne ei kannata jäädä.

Hieman tämän jälkeen joidenkin näköhavaintojen mukaan Laine olisi mennyt liikkeen ohi autolla kaverinsa kyydissä. Tulkinnan mukaan Laine olisi pelästynyt päivystävää mediaa ja poistunut paikalta.

Myös poistuvia asiakkaita oli mitä luultavammin kehotettu olemaan kommentoimatta asiaa. "Saat mennä itse kysyyn", vastasi nuorimies kohteliaan asiallisesti uteluun Laineen siistimisestä.

Laineen parranajo jäi lopulta tältä erää ikuistamatta.