Pekka Tuokkola keikkahommiin Lukon maalille

Pekka Tuokkola vahvistaa Lukon maalivahtiosastoa. Kuva: Esa Urhonen

Rauman Lukko on kiinnittänyt maalivahtiosastolleen Pekka Tuokkolan vajaan kuukauden mittaisella sopimuksella. 35-vuotias kokenut Tuokkola muodostaa Lukon maalivahtikaksikon yhdessä Oskari Setäsen kanssa sen ajan, kun Lassi Lehtinen on alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana.

– Löysimme tähän kohtaan erinomaisen hyvän ratkaisun. Saamme joukkueeseemme kokeneen suomalaisen maalivahdin, joka on pelannut ja harjoitellut alkukauden aktiivisesti joukkuearjessa. On iso etu, että hän on sitä kautta valmis ja pystyy hyppäämään tolppien väliin jos tarve vaatii, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo seuran tiedotteessa.

Kokenut APV:n kasvatti on alkukaudella ollut keikkahommissa JYPissä, mutta hänen sopimuksensa jyväskyläläisseuran kanssa umpeutui lauantaina. Tuokkolan sopimus raumalaisseuran kanssa kattaa ajanjakson 14.12.2018-12.1.2019.

– Haluamme mahdollistaa tammikuussa Lassille aikaa toipua aikaerosta ja kisoista. Se, että Tuokkolan sopimus jatkuu tammikuun toisen viikon lopulle, tarjoaa Lassille varmasti pehmeämmän laskun.

Lukon liigajoukkueesta nuorten MM-leiritykseen valittiin Lehtisen lisäksi puolustaja Ville Heinola ja hyökkääjä Linus Nyman.