Pekka Virta havahtui, kun katseli pelaajiensa lähtevän alkuverryttelyyn: "Ihan ammattimiesten kanssa tätä ei vielä tehdä" - katso ottelukooste ja lehdistötilaisuus

Pekka Virta (oik.) saattoi heittää tyytyväisenä kivet apuvalmentaja Jarkko Kauvosaaren kanssa, samoin kuin Lukon pelaajat toisiensa kanssa. Kuva: Juha Sinisalo

Lukon päävalmentaja Pekka Virta oli mielissään joukkueensa ilmeenmuutoksesta, kun TPS oli kaatunut perjantai-illan liigakamppailussa voittomaalikisan jälkeen 2–1. 

Keskiviikkona KooKoota vastaan Virta puhui junan lähtemisestä väärille raiteille, eikä se aivan kaukana ollut perjantainakaan, kun Lukko otti avauserään kolme jäähyä ja TPS:n Lauri Pajuniemi teki 0-1-johtomaalin. 

Virta ja TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen olivat yhtä mieltä siitä, että avauserässä niskan päällä oli TPS, toisessa Lukko ja kolmas oli tasaisin.

– Rentous maalipaikoissa edelleenkin hakee, että saataisiin kiekkoa verkkoon, Kaskinen sanoi.

– Pelinä tämä oli tosi hyvä, menee ihan samaan kastiin kauden parhaiden pelien kanssa. Täytyy muistaa, että se 30 prosentin ylivoima on vain nyt ollut 0 prosenttia pari peliä. Se heti näkyy siinä, saako työstä tuloksen, Virta näki.

Virta kertoi havahtuneensa katsoessaan pelaajiensa lähtöä alkuverryttelyyn. Perjantaina apuvalmentaja Jarkko Kauvosaari veti ohjatun alkuverryttelyn alle 25-vuotiaille pelaajille.

– Siinä oli yli tusinan verran pelaajia avauskokoonpanosta. Täytyy muistuttaa välillä itseäkin, että aika nuoret miehet tätä sarjaa pelaavat ja ihan ammattimiesten kanssa ei vielä toimita.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Yksinäisten kuljetusten kuningas iski taas - Robin Press on tehnyt voittolaukauskisoissa sataprosenttista työtä