Pekka Virta jatkaa Lukossa ainakin vuoteen 2020 saakka – "Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä"

Pekka Virta jatkaa Lukossa vuoteen 2020 saakka. Kuva: Juha Sinisalo

Lukko tiedotti keskiviikkona, että Pekka Virta jatkaa seuran peräsimessä ainakin vuoteen 2020 saakka. Raumalaisseura solmi keväällä Virran kanssa 2+1-mallisen sopimuksen, josta optiovuosi päätettiin ottaa jo nyt käyttöön.

– Jo sopimusta tehtäessä keskustelimme kolmen vuoden projektista ja päätimme silloin yhdessä, että kirjaamme kahden vuoden lisäksi tämän option, jonka käyttöä tarkastellaan meidän ja hänen suunnaltaan syksyn aikana. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä, joten päätimme yhteistuumin käyttää option, Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo tiedotteessa.

– Alussa jo puhuimme projektista ja siitä, että kaksi vuotta on lyhyt aika. Kunnioitimme molempia tahoja niin, että päätimme katsoa sekä seuran että minun toimintatavat, ja miten ne toimivat yhteistyössä, Virta lisää.

40 ottelun jälkeen Lukko on sarjataulukossa viidentenä. Virran mukaan merkittävää kaudessa on ollut se, miten organisaatio reagoi hieman heikommin menneeseen jaksoon.

– Silloin seuran johtohenkilöt osoittivat, että heiltä löytyy oikeanlaista ammattitaitoa ja ymmärrystä näiden projektien pitkäjänteiseen eteenpäin viemiseen. Kokemus on opettanut, että projektit vaativat myös aina aikaa, Virta kiittelee.