Pekka Virta pääsi pois teho-osastolta, mutta Lukon vaihtoaitioon koronaviruksesta kärsivällä päävalmentajalla on vielä pitkä matka: "Emme me nytkään tiedä, pystyykö hän palaamaan, milloin tai miten"

Erik Hämäläinen kantaa edelleen Lukossa valmennusvastuuta, mutta raumalainen kiekkoyhteisö sai tiistaina helpottavia uutisia. Lukon päävalmentaja Pekka Virta pääsi pois teho-osastolta 27 päivän jälkeen. Kuva: Elmeri Elo/AOP

"27 päivää teholla vaan tänään heräsin osastolta!" Pekka Virran tiistainen Facebook-päivitys rikkoi pitkän hiljaisuuden pysäyttävällä tavalla. Lukon päävalmentaja julkaisi itsestään kuvan, jossa hän istui happiviikset kasvoillaan sairaalapaidassa.
Edellisen kerran mies oli kertonut tilanteestaan 13. helmikuuta, jolloin hän paljasti joutuneensa koronavirustartunnan vuoksi sairaalahoitoon.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille KOLUMNI: Pekka Virran työ on julkista, mutta hänen terveysasiansa eivät silti ole – mikäli hän ei itse niin halua

Vain tilaajille Lukko kävi jo sillassa, mutta painoi lopulta Pelicansin selälleen – "Täytyy nostaa hattua jätkille, että kukaan ei ruvennut mököttämään tai valittamaan"