Juhlakalu Pekka Virran mielestä Lukon vaisuus kärkikamppailussa kumpusi jokavuotisesta sopimuskarusellista: "Joku huokailee siellä omaa ihanaa tulevaisuuttaan, toisilla ei ole"

Sinne helähtää. Pelicansin Sakke Hämäläinen latasi ylivoimalla ottelun voittomaalin Oskari Setäsen selän taakse. Kuva: Tomi Natri/AOP

Liigan tiistainen kärkikamppailu Pelicansin ja Lukon välillä oli paitsi raumalaisten ja lahtelaisten jääkiekkofanien myös Lukon päävalmentajan Pekka Virran juhlapäivä. Virta, 51, sai kolmantena päävalmentajana Liigassa täyteen 800. runkosarjaottelua ja oli vielä ennen ottelua ajoittain letkeänäkin. – Hyvä alkuhan tämä on ollut. Ensimmäinen tuhat on varmaan kaikista vaikeimpia, ja sen jälleen alkaa helpottaa, Virta murjaisi Telian ennakkohaastattelussa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Länsi-Suomen ja Ilta-Sanomien tiedot: Lukko menettää maajoukkuesentterin Helsinkiin ja kapteeninsa Kouvolaan

Vain tilaajille Pekka Virta saa täyteen 800 runkosarjaottelua liigapäävalmentajana

Vain tilaajille Slovakkijätti sivussa Lukolta tiistain kärkikamppailusta: "Nämä ovat mielestäni niitä pelejä, jotka pitää voittaa, jos mielimme pysyä sarjakärjessä"