Pelicansin Seikola: Kanaalia kannattaa katsella Raumalla

Pelicansin laitilalaislähtöinen puolustaja Markus Seikola antoi Pelicans TV:n haastattelussa matkailuvinkkejä Raumalla vieraileville.

Haastattelija Lauri Ilola kysyi Seikolalta haastattelun lopuksi, mitä Raumalla päin kannattaa katsella, jos sinne päin on menossa.

- Kanaalia, Seikola vastasi nauruun purskahtaen.

Tuo purskahdus olikin keskiviikkona tehdyn pätkän ainut hymynväläys Seikolalta. Vastauksista ja ilmeestä paistaa Pelicansin pelillinen tuska.

Tiistaisen KalPalle kärsityn 1-2-tappion jälkeen Kai Suikkasen joukot valahtivat jo SM-liigan toiseksi viimeisiksi. Pussileuat ovat vain kolme pistettä edellä jumbo-Ilvestä.

Seikolan oma kausikin on ollut tuskainen. Kovasta laukauksestaan tunnettu puolustaja on kerännyt 19 ottelusta vasta 4+2 tehopistettä ja tehosaldokin näyttää kolmea miinusta.

Nyt kolmospariin tippunut Seikola tulitti viime kauden hopealennossa Pelicansille 52 runkosarjaottelussa 16 maalia ja 16 maalisyöttöä.

- Kun tulee epäonnistumisia, totta kai se jää kaivamaan ja syö hirveästi itseluottamusta. Se on sellainen jatkumo, Seikola totesi.

Perjantaina Pelicans saapuu katkaisemaan negatiivista jatkumoa Seikolan kotikonnuille Raumalle.

- Pitkä matka on. Henkilökohtaisesti on ihan tuttu kaupunki. Länsirannikolla on aina kiva käydä, Seikola tuumi.

Hän puolustaa perjantaina Äijänsuolla Antti Ylösen kanssa Pelicansin kolmospakkiparissa.