Pelipaikat ja paikkaajat

Jos ja kun NHL alkaa, niin se tietää sitä, että Lukon tanskalaistrio lähtee. Netti tietenkin kuhisee tässä vaiheessa jo korvaajien nimiä.

Kun on kerran kuultu, että tuolla KHL:ssa herrojen Perttu Lindgren ja Janne Niskalan pelit eivät ole oikein sujuneet, niin siinäpä sitten paluupiletit kouraan ja takaisin Raumalle. Nikke korvaisi Philip Larsenin ja Perttu

Frans Nielsenin

.

Mikkel Bödkerin tilalle ehdotellaan kovasti

Petri Lammassaarta

. Vaan mikäpä mahtaa olla Lampun kunto ja mieli?

HHH

Puolustaja Tony Vidgren on löytänyt pelipaikan Mestiksen TuTo:sta. TPS-kasvatti Vidgren tuli Lukkoon A-junnuna syksyllä 2008 ja yritti murtautumista myös liigamiehistöön. Haaveet saivat kovan kolauksen polvivamman ja sairaalabakteerien iskettyä miehen ja mielen matalaksi. Lukon liigamiehistössä kertyi 30 matsia, mutta viimeisellä kaudella 2010-11 ei ensimmäistäkään.

Viime kaudella mies kantoi Heinolan Peliittojen pelipaitaa, mutta edelleen paha karma seurasi nuorukaista eturistisideoperaation muodossa. Nyt Vidgren on siis palannut kotikaupunkiinsa Turkuun ja luutii Mestiksessä itsensä Aurinkokuningas Juhani Tammisen luotsaamana.

HHH

Hallin nurkilla oli torstaina leppoisa meininki, kun Kiekkohaukka Marko Leppänen pohdiskeli, miksi ihmiset valittavat aina, että ei ole aikaa. Sitähän tulee koko ajan lisää!

Risto Dufva taasen halusi nähdä, minkälainen on Timo Rajalan mainitsema puolikas myyntimies. Pidemmälle viety pohdinta vei siihen tulokseen, että kokonsa puolensa Sasu Eronen voisi olla aika lähellä sitä.

RD ihmetteli myös, että kenelle voi valittaa siitä, että Lukko ei mistään pelistä saa 1,75 pistettä. Lukossa on laskettu niin, että tuo pistemäärä per peli riittää runkosarjassa kelpo sijoitukseen.

– Aina tulee joko vähemmän tai enemmän pisteitä ottelusta, Ripa virnuili.

HHH

Lukon viilatuilla nettisivuilla pääsee nyt vastaamaan ns. bränditutkimukseen. Ei muuta kuin vastaamaan ja mielipiteitään kertomaan!