Peltomaa: Porissa mennään jatkoajalle

Entinen maajoukkuehyökkääjä Timo Peltomaa arvioi, että Ässien ja Lukon välisestä Liiga-pelistä tulee tasainen. "Tinke" muistutti Urheiluviikolle antamassa vedonlyöntivihjeessä, että kolme joukkueiden neljästä edellisestä ottelusta on venynyt yli kolmen erän mittaiseksi.

 - Uskon, että sama sapluuna jatkuu tässäkin ottelussa. Ässät sai kotonaan Sportilta pahasti pataan tiistaina, joten motivaatiota pitäisi olla yllin kyllin tähän otteluun. Se ei kuitenkaan riitä voittoon – ei ainakaan ennen jatkoaikaa. Ässät-Lukko 2-2, eli vetolapulle risti.

Ässät on ottanut pelaamistaan 40 pelistä 61 pistettä, joiden turvin joukkue majailee kahdeksantena. Lukko on pelannut pelin enemmän ja pisteitä vierasjoukkueella on 70. Ne oikeuttavat viidenteen sijaan.

 Ässät on ollut Liigan toiseksi huonoin kotijoukkue: porilaiset ovat ottaneet 20 kotipelistään 26 pistettä. Vain Vaasan Sport on ottanut huonommalla tahdilla pisteitä kotipeleistään.

 Lukko on puolestaan ollut koko sarjan kolmanneksi paras vierasjoukkue: raumalaiset ovat pelanneet vieraissa 20 peliä, joista he ovat ottaneet 30 pistettä. Vain Kärpät ja Ässät ovat olleet parempia vieraspeleissään.

 Teksti: Urheiluviikko