Petri Koskinen nautti paluuottelustaan

Petri Koskisen ensimmäinen ottelu Lukko-paidassa päättyi jo ensimmäisessä erässä. Laituri ehti kellottaa vain 2.02 minuuttia jääaikaa, kun joutui jättämään kauden avausottelussa Ässiä vastaan leikin kesken jalkavamman takia.

Tuo vamma piti Koskisen poissa kaukaloista yli kaksi kuukautta, mutta piina päättyi Pelicansia vastaan perjantaina.

- Hartaasti tätä oli jo odotettukin. Tuolla kuntosalilla on vietetty liian paljon aikaa ja pitkältä se on tuntunut. Siitä se lähtee taas, komeat Movember-pensselit kasvattanut Koskinen tuumasi.

Kuusi viime kautta SaiPassa pelannut hyökkääjä on profiloitunut vastustajan ihon alle pyrkiväksi karvaajaksi ja alivoiman tappajaksi. Lukon päävalmentaja Risto Dufva ehti jo nimetä Koskisen hirvikärpäseksi.

- Kai se sitten kuvaa mua aika hyvin. Mutta tuli viime kaudella SaiPassa sentään 12 maaliakin, joten en nyt ihan toivoton tapaus ole.

Koskinen näytti Pelicansia vastaan myös, ettei hän arkaile taklata paikan tullen. Se on tervetullut lisä Lukon peliin.

-Enemmän yritän ja haluan kuitenkin riistää kiekkoja ja tappaa alivoimaa. Harmi, että Pelicans pääsi sen yhden ylivoimamaalin lipsauttamaan, kun olin jäällä.

Koskisella oli välittömästi tehokas vaikutus ketjukaveriinsa Arttu Ilomäkeen. Nuori hyökkääjä napautti kauden avausmaalinsa.

- Pakkohan niitä tehoja on alkaa syntyä, kun sai tuollaisen taitopelaajan ruokkimaan samaan ketjuun, punttisalilta tullut Ilomäki kuittasi ohimennen Koskiselle.