Pitsiturnauksessa unelmafinaali! – Lukko jyräsi voittoon välierässä

Finaalissa kohtaavat Ässät ja Lukko, joka myöhensi omassa välierässään SaiPan.

| Päivitetty

Lukko ja Ässät pääsevät nyhjäämään Pitsiturnauksessa vielä toisen kerran. Kuva: Juha Sinisalo

Tämän vuoden Pitsiturnaus huipentuu unelmafinaaliin Lukko–Ässät.

Lukko jyräsi omassa välieräottelussaan SaiPan maalein 2–0 (1–0, 1–0). Ässät taas pelasi Sportia vastaan puoli tuntia nollanollaa, mutta otti finaalipaikan voittolaukauskisassa.

Lukon maalit SaiPaa vastaan tekivät Niclas Almari ja Linus Nyman.

Almari latasi omansa avauserässä kahden miehen ylivoimalla. Nyman taas pääsi kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen Jami Krannilan kanssa ja niittasi maukkaan syötön verkon perukoille.

Molemmat maalivahdit, Lukon Samuel Harvey ja SaiPan Kari Piiroinen, esittivät hyviä otteita.

Harvey torjui turnauksen toisen nollapelinsä. Jos Jokereita vastaan hän pääsi helpolla, nyt sähäkkä kanukki pysäytti muun muassa pari läpiajoa.

Finaali alkaa kello 20.15.

Loppuottelussa peliaika on 2 x 20 minuuttia, kun turnaukset muut ottelut on pelattu 2 x 15 minuutin mittaisina. Finaalissa pidetään myös 18 minuutin erätauko.