Pohjalainen: Komulainen jatkaa Sportissa, valmennuksessa tapahtuu muutoksia

Joonas Komulainen nähdään ensi kaudellakin kotkapaidassa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Joonas Komulainen jatkaa myös ensi kaudella Vaasan Sportin riveissä, uutisoi sanomalehti Pohjalainen.

Urallaan lukuisista loukkaantumisista kärsinyt taitoniekka pelasi tällä kaudella vain 21 ottelua saalistaen 15 tehopistettä. Komulainen oli alkukaudella vaasalaisten paras pelaaja, ja kun hän tippui loukkaantumisen takia kokoonpanosta, alkoi kotkapaitojen peli tökkiä. Sportin taaperrus äityi lopulta niin pahaksi, että joukkue joutuu päättää kautensa tulevana maanantaina, kun liigassa pelataan runkosarjan päätöskierros.

Sportin puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo Pohjalaiselle, että Komulainen pääsee harjoittelemaan täysillä toukokuussa. Hiltunen myös avaa, että nykyisestä ryhmästä 15-20 pelaajaa jatkaa Sportin riveissä myös ensi kaudella.

Vaasalaisten valmennuksesta on myös liikkunut paljon huhuja suuntaan ja toiseen. Hiltunen vakuuttaa Pohjalaiselle, että päävalmentaja Tomek Valtosella on johdon täysi tuki heikosta kaudesta huolimatta. Sen sijaan valmennusryhmässä tulee tapahtuu muutoksia. Yksi nykyisistä apuvalmentajista jatkaa Valtosen tukena, mutta loppuryhmä menee uuteen uskoon. Maalivahtivalmentaja Aki Näykki siirtyy varmuudella Suomen maajoukkueen päätoimiseksi maalivahtivalmentajaksi.