Pulkkiselle NHL-maali, Raannalle 35 torjuntaa

NHL:ssä Teemu Pulkkinen on tehnyt uransa ensimmäisen maalin. Detroitia edustava Pulkkinen teki Minnesotaa vastaan pelin avausmaalin. Maali oli näyttävä. Hän laukoi kiekon verkkoon lyöntilaukauksella suoraan Stephen Weissin syötöstä.
Vantaalla syntynyt 23-vuotias Pulkkinen on pelannut NHL:ssä viime ja tällä kaudella yhteensä yhdeksän peliä. Minnesotaa vastaan Pulkkinen pelasi runsaat seitsemän minuuttia, laukoi kahdesti ja otti yhden jäähyn.
Myös jäähy oli Pulkkiselle ensimmäinen NHL:ssä ja kostautui heti. Seitsemän sekunnin ylivoimapelin jälkeen Minnesotan Mikko Koivu tasoitti pelin 1–1:een.
Varsinainen peliaika päättyi Detroitissa lukemiin 4–4, ja kotijoukkue vei lopulta voiton voittolaukauskilpailussa.
Koivu urakoi jälleen huikeat minuutit. Hän pelasi vajaat 22 minuuttia. Koivu pääsi yrittämään maalintekoa myös voittolaukauskilpailuissa, muttei onnistunut siinä. Erik Haula pelasi runsaat kymmenen minuuttia ilman tilastomerkintöjä.
Minnesota nipisti ottelusta pisteen hurjalla kolmannen erän kirillä. Joukkue voitti erän lukemin 3–0. Zach Parise onnistui maalinteossa kahdesti ja Thomas Vanek kerran.
Viikonloppuna NHL-uransa ensimmäisen maalin tehnyt Chicagon Teuvo Teräväinen jatkoi oivia esityksiään. Teräväinen teki maalin ja syötti toisen, kun Chicago voitti Arizonan maalein 6–1. Peli oli Teräväiselle 10:s liigassa.
Teräväinen valittiin pelin kolmostähdeksi. Antti Raanta torjui Chicagon maalilla 35 laukausta.
Valtteri Filppula puolestaan oli kaukalon ykköstähti, kun hänen joukkueensa Tampa Bay voitti kotonaan Vancouverin 4–1. Filppula teki ottelun avausmaalin ja syötti Alex Killornin tekemän voittomaalin.
Suomalainen oli isossa roolissa myös Bostonin vieraillessa Dallasissa. Boston ryösti vieraspisteet lukemin 3–1. Ykköstähdeksi valittu Tuukka Rask torjui Bostonin maalissa 36 laukausta. Kari Lehtosen iltaan mahtui Dallasin veräjänsuulla 24 torjuntaa.