Pupuruokaa

Tätä kirjoitettaessa perjantaiehtoon pronssipeli oli vielä edessä, mutta toivotaan, että Lukko hoiti homman kotiin. Niin tain näin, kauden päättyessä tämäkin palsta hidastaa tahtia ja mies nurkilta vetää happea hänkin. Suuria uutisia odotellaan Lukon 4.5. olevalta faniristeilyltä, jossa on tarkoitus julkistaa ensi kauden joukkue.

HHH

Se nyt on ainakin selvinnyt, että maalinsuulla ei nähdä Fredrik Norrenaa , joka laittoi kilven naulaan ja siirtyi Tepsin molarivalmennuspuolelle. Pakki Lasse Kukkonen palaa taasen Ouluun. Huhuissa pyörinyt Perttu Lindgren menee puolestaan Sveitsin Davosiin.

HHH

Kovasti on huhuiltu Kurtis MacLeanin paluusta Raumalle. Jos miehestä on näköhavaintoja, se ei silti välttämättä meinaa sen kummempaa kuin, että mies on käynyt raumalaisen elämänkumppaninsa kanssa tervehtimässä ”appivanhempiaan”.

HHH

Ilkka Heikkinen jännäsi jokin aika sitten Lukon puolesta Äijänsuolla. Bisnesklubin haastattelussa ”Bono” kertoi, että olisi hienoa pelata taas kasvattajaseuran paidassa. Heikkinen jatkoi samaan vetoon, että rahakin ratkaisee. Loistokauden pelanneen raumalaispakin sopimus Luganossa jatkuu vielä vuoden. Luultavasti paluu Suomeen ei ole ajankohtaista vielä silloinkaan.

– Mutta kun tulen takaisin SM-liigaan, Lukko on ykkösvaihtoehto, sanoi Heikkinen.

HHH

Rauman Lukon pelaajat syövät nykyään paljon muuallakin kuin hallin Foster’s-ravintolassa. Heitä on voinut bongata myös La Bambassa ja Cafe Salissa.

Joku vääräleuka jo ehti sanomaankin, että jos noin raavaat miehet syövät vain salaattia, niin ei ihme, että paukut Tapparaa vastaan loppuivat. Olisiko noin?