Raanta lähetetään farmiin

Antti Raanta tuli Corey Crawfordin tilalle kesken pelin.​
Antti Raanta tuli Corey Crawfordin tilalle kesken pelin.​

NHL:ssä Boston on saanut poikki kuuden pelin pituiseksi venyneen tappioputkensa.
Boston voitti vieraissa Chicagon maalein 6–2 jäähyjen sävyttämässä pelissä. Jopa Bostonin maalivahti Tuukka Rask sai kaksi kaksiminuuttista, yhden pelin viivyttämisestä ja toisen huitomisesta.
Chicago kuittasi Raskin ensimmäisen jäähyn ylivoimamaalilla neljässä sekunnissa aivan ensimmäisen erän lopussa. Rask sai huitomisjäähyn, kun hän tästä turhautuneena löi tolppaan mailansa, joka osui matkalla Chicagon Kris Versteegin kyynärpäähän.
Rask torjui pelissä 26 laukausta. Antti Raanta tuli Chicagon maalille toisessa erässä, kun Boston johti peliä jo 4–1. Raanta torjui 14 laukausta. Pelin jälkeen Chicago kertoi nettisivuillaan, että Raanta lähetetään farmiliiga AHL:ään ja hänen tilalleen nostetaan Scott Darling.
Raanta on pelannut tällä kaudella Chicagossa 14 peliä, joista hän on voittanut joka toisen. Darlingilla puolestaan on alla seitsemän NHL-peliä, joista hän on voittanut viisi. Torjuntatilastoissa Raanta ja Darling ovat hyvin tasaväkiset. Darling teki juuri kahden vuoden jatkopimuksen Chicagon kanssa.
Chicago on tämänhetkisessä sarjataulukossa menossa suoraan pudotuspeleihin. Boston on kiinni itälohkon viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta sen niskaan hönkivät sekä Florida että Philadelphia.