Raanta putosi Chicagon kokoonpanosta

Raumalaismaalivahti Antti Raanta ei ole Chicagon kokoonpanossa Ottawaa vastaan. Blackhawks kohtaa Ottawan vieraskaukalossa torstain ja perjantain välisen yön NHL-kierroksella.

Chicagon ykkösvahti Corey Crawford palaa miehistöön lyhyen loukkaantumisen jäljiltä, mutta tolppien välissä aloittaa kuitenkin tulokasvahti Scott Darling. Hän on aloittanut kaksi ottelua tällä kaudella.

- On hyvä juttu, että meillä on hyviä maalivahteja organisaatiossamme, Raanta kommentoi Iltalehden mukaan CSN Chicagolle.

- Meillä on koko ajan hyvää kilpailua ykkös- ja kakkosmaalivahdin paikoille.

Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville päättää hyvin todennäköisesti Ottawa-kamppailun jälkeen sen kumpi, Darling vai Raanta, komennetaan farmiin. 

- En usko, että sillä (Raannan katsomokomennuksella) on mitään merkitystä huomenna tehtävään päätökseen, Quenneville korosti Chicago Sun-Timesille torstaina MTV Sportin mukaan.

Raanta totesi, ettei farmikomennus ole käynyt mielessä.

- Yritän vain tehdä omaa juttuani ja saa nähdä, miten pitkälle se riittää.

Raanta on pelannut tällä kaudella kolme ottelua ja voittanut niistä yhden torjuntaprosentilla 93,3. Darling säväytti jo harjoituskaudella ja on päästänyt ainoastaan kaksi maalia yhtä monessa NHL-pelissä. Torjuntaprosentti on hurja 96,6.