Raanta torjui Chicagon jatkoajalle

Jääkiekon NHL:ssä Minnesota on voittanut Vancouverin maalein 5–3. Kotijoukkue Minnesotan Mikko Koivu oli hyvässä vireessä, sillä hän syötti joukkueensa maaleista kolme. Hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Koivu on syöttänyt tällä kaudella 52 ottelussa 23 maalia. Maalinteossa hän on onnistunut kahdeksan kertaa.

Minnesotan Mikael Granlund ja Erik Haula jäivät ilman tehopisteitä. Niklas Bäckström ei ollut torjuntavuorossa Minnesotan maalilla.

Minnesota on voittanut nyt kuusi ottelua peräkkäin ja on noussut niiden ansiosta taistelemaan tiukasti länsilohkon pudotuspelipaikasta.

Antti Raanta torjui 27 laukausta, mutta hänen joukkueensa Chicago Blackhawks taipui Arizona Coyotesille 2–3 voittolaukauskisassa. Jatkoerää oli jäljellä 31 sekuntia, kun Raanta pysäytti Arizonan Keith Yandlen läpiajon ja esti ottelun päättymisen. Vauhdikkaan loppuminuutin aikana Chicagon Andrew Shaw'n laukaus näytti ylittävän maalilinjan, kun aikaa oli kellossa 16 sekuntia, mutta videotarkistus osoitti toisin.

Voittolaukauskisa kääntyi Arizonan eduksi, kun Lucas Lessio ja Antoine Vermette ohittivat Raannan. Chicagon kolmesta laukojasta vain Patrick Kane teki maalin.

Iiro Pakarisen edustama Edmonton voitti Tuomo Ruudun New Jerseyn maalein 2–1. Vierailija Edmontonin voittomaalin laukoi Nail Jakupov ylivoimalla toisen erän puolivälissä.

Pakarinen pelasi ottelussa reilut 11 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä. Kymmenen minuuttia peliaikaa saanut Ruutu jäi niin ikään ilman tehomerkintöjä.

Hallitseva mestari Los Angeles voitti vieraskaukalossa Columbuksen 4–3. Los Angelesin voittomaaliksi jääneen 4–2-osuman teki Dustin Brown kolmannen erän alussa.