Raittiuskerho jäi kaivelemaan euralaisia: "Ei vain maistunut"

Euran Pallo tasasi pisteen Nelosen ottelussa TuRaKen kanssa.

Euran Pallo pelasi lauantaina ensimmäisen kerran vieraskentällä tämän kauden Nelosessa.

Turusta oli tuomisina yksi piste, sillä ottelu Raittius Kerhoa vastaan päättyi lukemiin 1–1 (0–1).

– Ensimmäisellä jaksolla meiltä ei luonannut taas mikään, ei niin mikään. Toisella jaksolla aloimme juosta kaverilta jalkoja alta, mutta tuhlailimme. Tolpasta tolppaan, ei vain maistunut, EuPan valmentaja Sami Lehto kertasi.

EuPan puski johtoon avausjakson lopulla Samuel Nurmi. TuRaKe kuittasi tasoituksen toisen jakson alussa niin ikään kulmasta ja hukkasi vielä rangaistuspotkun.

Raittius Kerhon joukkueessa pelaa monta Kaarinan Poikien entistä Kakkosen jyrää. Esimerkiksi Joona Järvistö pelasi kausina 2018–19 parikymmentä ottelua Veikkausliigaa FC Interissä.

– He olivat yksilöinä parempia kuin yksikään meidän pelaajistamme. Voitimme ekalla puoliajalla tasan nolla kaksinkamppailua. Onkin hieno nähdä, miten nyt reagoimme, kun kohtaamme heti back to back -pelissä, Lehto sanoi.

EuPa kohtaa TuRaKen uudelleen torstaina Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa, joka pelataan Säkylässä Porin prikaatin tekonurmella kello 18.30.