Rajala: Konsertit eivät häiritse

Lukon nettisivuilla urheiluseuran omat ja sen yhteistyökumppanien järjestämät viihdetapahtumat näkyvät isosti: Rauma Rock, The Ultimate 90’s Party, Finnhits, Oktoberfest, Pikkujoulufest ja niin edelleen.

Sellaistakin kritiikkiä on kuulunut, että Lukon pitäisi käyttää resurssinsa ja energiansa ydinbisnekseensä, siis jääkiekkoon.

– Eri henkilöt hoitavat näitä viihdetapahtumia kuin jääkiekkoa kaukalossa, vastaa Lukon toimitusjohtaja

Timo Rajala

.

– Maksamme kaupungille kiinteää vuokraa hallista, johon olemme tehneet miljoonien eurojen investoinnit. Pelkät jääkiekkopelit eivät riitä, Rajala sanoo.

Kiekkoleijonat Äijänsuolla

Lukko on ottanut tavakseen järjestää perinnepelin vähintään kerran kaudessa. Ensi viikolla Lukko kunnioittaa raumalaisia Jääkiekkoleijonia, joista yhdeksän on luvannut olla paikalla Lukko-Kärpät -ottelussa.

Kiekkoareenan blogissaan Jussi Isotalo ehdottaa, että joku firma voisi tehdä todellisen urheilukulttuuriteon:

– Suurtekoon yltäisi sponsori, joka ensimmäisenä - vaikkapa oman logonsa rinnalle - nimeäisi hallin paikallisen urheiluesikuvan mukaan.

Isotalolla on esittää nimikin:

–  Teppo Rastion panos on ainutlaatuinen raumalaisen huippujääkiekon rakentamisessa. Tämä pitää kirjaimellisesti paikkansa. Hän nimittäin oli paitsi joukkueensa pelillinen johtaja myös rakennusmestari, joka oli mukana Äijänsuon tekojääradan ja sittemmin jäähallin pystyttämisessä.

Hirvikärpänen saa jatkaa

Lukko teki kauden loppuun jatkuvan sopimuksen koeajalla olleen hyökkääjä Petri Koskisen kanssa. Päävalmentaja Risto Dufvan hirvikärpäseksi ristimä Koskinen on työmyyräosaston miehiä.