Ratkaisu Lukon sentterikeissiin - Eetu K korvaa Eetu K:n

Eetu Koivistoisen taustat ovat urheilulliset. Hänen isänsä on entinen jalkapallon maajoukkuemaalivahti Tommi Koivistoinen ja kummisetänsä FC Jazzin monivuotinen luottopelaaja Juha Riippa. Kuva: Tiia Jokisalo

Etunimi ja sukunimen alku pysyvät samana, mutta mies vaihtuu. Eetu Koivistoinen ottaa loukkaantuneen Eetu Kosken paikan Lukon hyökkäyksessä.

Siirto antaa Risto Dufvalle paremman mahdollisuuden peluuttaa neljän ketjun peliä, sillä tiistain SaiPa-ottelusta alkaen hänellä on taas käytössään neljä pelaajaa, jotka ovat varsinaiselta pelipaikaltaan keskushyökkääjiä.

Koski kävi puolitoista viikkoa sitten leikkauksessa, ja hän on alustavien arvioiden mukaan 6–8 viikkoa sivussa.

– Kyllä me tällä hetkellä olemme yhtä sentteriä vajaita. Yksi sentteri tarvitaan, ja Koivistoinen on vastaus kysymykseen. Hän on paras käytettävissä olevista ratkaisuista, Lukon päävalmentaja arvioi.

Koivistoinen on toistaiseksi kantanut Lukon paitaa seitsemässä pelissä. Hän on ollut kokoonpanossa kolmessa liigapelissä ja neljässä CHL-ottelussa.

Suurimman osan kaudesta 20-vuotias hyökkääjä on pelannut Mestistä KeuPassa. Hän on ottanut Lukon yhteistyöseurassa kakkossentterin roolin ja kerännyt 22 pelissä tehot 8+7=15.

– Nyt hänellä on paikka näyttää. Hän on parantanut peliään kuin sika juoksuaan. Ajatus on mennä näin, mutta hänen pitää myös ottaa se paikka, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo painottaa.

Lue lisää aiheesta Länsi-Suomen Plus-osiosta.

Lisää aiheesta

Keuruulla tullut vamma vei Eetu Kosken leikkauspöydälle