Ratkaisu venyi jatkoajalle, Blues vei 2-1

SM-liigan neljännesfinaalit jatkuvat vauhdikkaina. Espoossa painittiin ensimmäinen erä maaleitta melkein loppuun saakka. Kaksi sekuntia ennen summeria Tomi Sallinen punnersi ylivoimalla 1-0-maalin. Lukko oli pelissä hyvin mukana ja sillä oli paremmat maalipaikat erässä.

Toisen erän alussa Lukon Teemu Nurmi taklasi puun takaa Tommi Huhtalaa. Nurmelle osoitettiin tie pukukoppiin. Ison jäähyn syynä oli ryntäys. Alivoimalla Aaron Gagnon karkasi läpi ja tasoitti pelin 1-1:een. Blues ei onnistunut maalia tekemään viiden minuutin ylivoimallaan.

Kolmas erä oli maaliton. Näin ratkaisu haetaan jatkoajalla. Blues on ollut aktiivisempi. Lukko pääsy yrittämään voittomaalia ylivoimalla, muttei saanut kuin yhden laukauksen päin maalia. Voittomaalin 2-1 iski Eetu Pöysti.

Petteri Nummelin puuttuu tänäänkin Lukon kokoonpanosta. Eilen erinomaisesti pelannut Juho Tommila jatkaa ykköspakkiparissa.

Lukon kokoonpano on täysin sama kuin perjantaina, kun Lukko voitti Bluesin 2-1.

Ottelusarja on tänään katkolla Lukolle. Mikäli Blues voittaa, pelataan vielä seitsemäs ottelu. Se olisi maanantaina Raumalla.