Rauma Golfin toimitus- ja toiminnanjohtaja vaihtuu

Pekka Laasonen tulee töihin Raumalle.

Rauma Golfin toimitus- ja toiminnanjohtaja vaihtuu. Golfrauma Oy:n hallitus valitsi kesäkuun kokouksessaan uudeksi toimitusjohtajakseen kuopiolaisen Pekka Laasosen. Toimitusjohtajan toimenkuvaan kuuluvat myös Rauma Golf ry:n toiminnanjohtajan tehtävät.

Laasonen, 49, on koulutukseltaan filosofian maisteri ja tehnyt ammatillisen uransa pääsääntöisesti teatterinjohtajana eri puolilla Suomea. Tämän lisäksi hän on toiminut erilaisten tapahtumien järjestäjänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Tätä nykyä Laasonen toimii kulttuuri- ja viestintäalan yrittäjänä ja tekee yhteistyötä muun muassa siilinjärveläisen Tarinagolfin kanssa.

- Toimitus- ja toiminnanjohtajan valintaryhmä määritti tarkasti, mitä valittavalta henkilöltä halutaan. Useiden erittäin hyvien kandidaattien joukosta koimme Pekan täyttävän asetetut kriteerit parhaiten. Hän on osoittanut kykynsä johtajana, erinomaisena verkostoitujana sekä uudenlaisten toimintamallien luojana aikaisemmissa, vaativissa työtehtävissään. Pekalla on näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä ja valmiit kontaktit niin valtakunnallisiin yhteistyökumppaneihin kuin Golfliittoonkiin, Golfrauma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Rami Sainio kuvailee tiedotteessa. 

- Yli 800 hengen yhteisön edessä toimiminen on vaativaa ja yhdeksi Pekan isoimmista vahvuuksista osoittautui erilaisten ihmisten kanssa toimiminen, jota hänen aikaisempi työhistoriansa tukee vahvasti, Rauma Golf ry:n puheenjohtaja Harri Natunen täydentää. 

Singletasoituksella pelaava Laasonen on ollut intohimoinen golffari jo toistakymmentä vuotta. Hän on pelannut Suomen kymmenien kenttien lisäksi useissa eri maissa. Suosikkikohteekseen Laasonen nimeää Etelä-Afrikan. Golfmatkailun tuoman kokemuksen kautta hänellä on hyvä käytännön tuntemus erityyppisistä golfkentistä ja seuran mukaan se auttaa varmasti myös Rauma Golfin kehitystyössä.

Laasonen aloittaa työnsä heinäkuun viides päivä. Aiempi toimitus- ja toiminnanjohtaja Joni Ylen ehti työskennellä pestissä marraskuussa 2017 saakka. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pienen valkoisen pallon lumoissa – kun koko perhe hullaantui golfista

Kuvapari Rauma Golfista näyttää, että vuodet eivät ole veljeksiä keskenään – vuosi sitten nurmikko vihersi!

Vain tilaajille Tämän takia golfkentällä hiihtäjien on tärkeää pysyä oikealla ladulla – yhdetkin suksien tai kävelyn jäljet voivat aiheuttaa tuhoa

Vain tilaajille Sydneyn griineiltä ja omenafarmeilta merikaupungin metsäväylille – Henri Hilpinen, 28, on Uudenkaupungin Golfklubin uusi toimitus- ja toiminnanjohtaja

Vain tilaajille Golfin koronakausi rikkoi Raumalla kaikki ennätykset: "En olisi ikinä uskonut keväällä, että toteutuma on näin poskettoman kova"